Swarovski ® Crystal


Bijna zeker de beste keuze die u kunt maken! Swarovski ® Crystal kralen en stenen worden beschouwd als de beste en hoogste kwaliteit kraal / steen beschikbaar. Een minimum van 32% lood wordt gebruikt in het productieproces, waardoor de kralen zeer helder en zuiver zijn. Het kristal wordt geslepen met precisie en er worden fantastische kleuren en / of coatings toegevoegd om de kralen en stenen te creëren met glinstering, glans en met verblindende schittering. Deze kralen en steentjes  zijn verkrijgbaar in een ongelooflijke waaier van kleuren, maten en vormen en u kunt uw keuze maken in onze webwinkel.

Swarovski ® Crystal Pearls


Elke Swarovski ® Crystal Pearl wordt gecreëerd rond een kristallen kern, die de parel een gewicht geven die bijna identiek is aan een echte parel. De Swarovski ® Pearl gekleurde coating is bestand tegen vervagen en geeft een mooie glans aan de parel, die afkomstig lijkt te zijn van binnen. Deze parels zijn van de hoogste kwaliteit en zijn verkrijgbaar in een mooie waaier van kleuren en een goede spreiding van maten. Maak uw keuze uit ons selectie in de webwinkel.

De Aurora Borealis effect (Crystal AB-effect)

Tijdens de jaren 1950 heeft Daniel Swarovski een belangrijke vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van haar kristallen productie. Het bedrijf experimenteerde met Crystal Aurore Borealeproductieprocessen waarbij de stenen waren bedekt met flinterdunne metalen deeltjes om hun schittering te verhogen. Dit proces vereist dat het materiaal wordt gestoomd in een vacuüm. In 1956 creëerde Manfred Swarovski, de kleinzoon van de oprichter van het bedrijf, de "Aurora Borealis ', die glanst in alle kleuren van de regenboog.

Tot op de dag van vandaag, levert Swarovski ® de hoogst mogelijke kwaliteit van hun producten om zich te onderscheiden van de rest van de markt. Ze zijn ongelooflijk geheimzinnig over van hun processen. Ook hun werknemers in de fabrieken zien niet wat andere werknemers zoal doen zodat ze niet alle geheimen kunnen delen met anderen.

GESCHIEDENIS


Swarovski: rijk aan geschiedenis en traditie - nu en in de toekomst.


De naam Swarovski is onlosmakelijk verbonden met de precisie geslepen kristal en mode
voor meer dan 113 jaar. De oprichter Daniel Swarovski I, geboren in Noord-Bohemen
in 1862, het centrum van een floriserend kristal en fantasie juwelen industrie, werd
gefascineerd door kristal in zijn vroegste jaren.

Al als een jonge man die hij was gaf hij blijk van bekwaamheid en bedrevenheid in het ondernemerschap, wat de basis was van het familie bedrijf wat nu gevormd is. Het is nu een bedrijf met 20.000 mensen in dienst en een aanwezigheid in meer dan 120 landen.

Principieel zakelijke praktijk
Het succes van het bedrijf vandaag de dag is direct gerelateerd aan het feit dat de vierde en vijfde 
generatie familie management nog steeds voldoen aan de beginselen van de stichter: excellentie.
in de zakelijke praktijk en kwaliteit van het product, constante innovatie, een verlangen om producten te creëren
van grote schoonheid en met inachtneming van zinvolle humanistische waarden in al haar betrekkingen met haar
medewerkers, zakenpartners, de gemeenschap en het milieu.