U wilt

 

Producten Ruilen

U kunt uw bestelling bij ons ruilen. Wij hanteren een bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst van het product. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen om deze om te ruilen.

Voorwaarden

  • Het artikel is ongebruikt. U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen en inspecteren zoals u dit in de winkel ook zou doen.
  • Het artikel is compleet en onbeschadigd.

 

Hoe werkt ruilen?

1) Meld binnen de bedenktijd van 14 dagen dat u het bestelde product wenst om te ruilen. U kunt hiervoor ons een e-mail sturen naar info@kristalspecialist.nl of download het formulier voor herroeping of dit op andere ondubbelzinnige wijze aan ons duidelijk maken.

2) Verpak de om te ruilen artikelen indien mogelijk in de originele verpakking.

3) Geef aan welk(e) artikel(en) u wenst om te ruilen, en welk(e) artikelen u daarvoor in de plaats wenst.

4) Stuur de zending(en) voldoende gefrankeerd en binnen de retourtermijn van 14 dagen naar:

kristalspecialist
t.a.v. retouren
Elzendreef 677
2272CX Voorburg

5) Zodra wij uw zending hebben ontvangen zullen wij deze voor u proberen om te omruilen. U ontvangt een e-mail over de vervolgprocedure op het bij ons bekende e-mail adres. Indien omruilen niet mogelijk blijkt ontvangt u hierover tijdig, doch uiterlijk binnen 14 dagen, een bericht van ons.

U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en tijdige uitoefening van het terug te sturen artikel. We raden u dus aan een bewijs van verzending te bewaren.

Kosten bij omruilen

Tenzij wij dit expliciet aan u vermeld hebben, zijn de kosten voor de retourzending voor eigen rekening. Uitzonderingen maken wij logischerwijs voor fouten van onze kant. De kosten voor een retourzending worden geraamd op een bedrag van ongeveer 6,95 euro voor één pakket tot 10 Kg of u kunt wellicht gebruik maken van brievenbuspost.

Verschil in aankoopbedrag?

Indien u een artikel wenst om te ruilen voor een goedkoper artikel, zullen wij het teveel betaalde bedrag aan u terugbetalen binnen 14 dagen nadat wij het product hebben ontvangen of u heeft aangetoond dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Vervolgens sturen wij u de gewenste artikelen toe. U ontvangt hierover bericht van ons.
Wij gebruiken voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Is het aankoopbedrag van de gewenste artikelen hoger dan die van de reeds bestelde artikelen? Dan ontvangt u van ons een betaallink per e-mail. Via deze link kunt u een bijbetaling doen met de beschikbare betaalmethoden. Zodra wij het openstaande bedrag ontvangen hebben versturen wij de nieuwe artikelen toe.

Indien wij de eventuele bijbetaling niet binnen 10 dagen ontvangen hebben, zullen wij de ruilzending alsnog omzetten naar een retourzending. Wij verwerken de zending en terugbetaling van het openstaande bedrag dan op de wijze zoals deze vermeld staat in onze retourprocedure.

 

Producten Retourneren

U kunt uw aankoop bij de Kristalspecialist ontbinden. Wij hanteren een bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst van het product. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. 

Voorwaarden

  • Het artikel is ongebruikt. U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen en inspecteren zoals u dit in de winkel ook zou doen.
  • Het artikel is compleet en onbeschadigd.

 

Hoe werkt retourneren?

1) Meld uw retour binnen de gestelde bedenktijd van 14 dagen. U kunt hiervoor ons een e-mail sturen naar info@kristalspecialist.nl of download het formulier voor herroeping of dit op andere ondubbelzinnige wijze aan ons duidelijk maken.

2) Verpak de te retourneren artikelen indien mogelijk in de originele verpakking. 

3) Stuur de zending(en) voldoende gefrankeerd en binnen de retourtermijn van 14 dagen naar:

Kristalspecialist
t.a.v. retouren
Elzendreef 677
2272CX Voorburg

U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en tijdige uitoefening van het retourrecht. We raden u dus aan een bewijs van verzending te bewaren.

Retourkosten

Tenzij wij dit expliciet aan u vermeld hebben, zijn de kosten voor de retourzending voor eigen rekening. Uitzonderingen maken wij logischerwijs voor fouten van onze kant. De kosten voor een retourzending worden geraamd op een bedrag van ongeveer 6,95 euro voor één pakket tot 10 Kg, brievenbuspost kan soms ook gebruikt worden.

Terugbetaling

De Kristalspecialist vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument ons de herroeping meldt. Tenzij de Kristalspecialist aanbiedt het product zelf af te halen, mag de Kristalspecialist wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De Kristalspecialist gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.