Meer informatie over ons

Wij stellen ons graag even aan u voor.

De webwinkel Strass Online is onderdeel van De Kristalspecialist. Zoals de naam al aangeeft doen wij heel veel met kristal, en dan voornamelijk met kristal van Swarovski.

Wij zijn een echt familie bedrijf, wat zijn oorsprong heeft in de verlichting. Reeds meer dan 20 jaar geleden zijn wij in de verlichting voornamelijk kroonluchters gaan verkopen. Vanaf dat moment was het al duidelijk dat er maar één bedrijf qua kwaliteit met kop en schouders boven de rest uitsteekt, Swarovski.

Ons bedrijf, Louis Lx BV, houd zich nog steeds bezig met verlichting en is nu volledig gespecialiseerd in verlichting en aanverwante producten met kristal. Ook hier wordt bijna alleen maar Swarovski gebruikt.

Zelf doen we heel veel met de flatbacks van Swarovski en we zijn eigenlijk de hele collectie gaan waarderen. Juist omdat de collectie van Swarovski zo breed is, hebben we hiervoor een aparte onderneming opgericht t.w. De Kristalspecialist.

Hier kunt u terecht voor alle Swarovski producten die geen relatie met verlichting hebben.

Bij Louis Lx BV kunt u terecht voor alles van Swarovski wat voor kroonluchters gebruikt wordt. Ook deze collectie zal binnen afzienbare tijd online komen te staan.

Neem eens een kijkje op de website van Louis Lx om te kijken wat wij allemaal met de diverse producten van Swarovski doen.

Louis Lx BV - De Kristalspecialist